Flyt billigt og lad os stå for det største besvær

Det er ikke nogen hemmelighed, at det at flytte kan være en utrolig stor omgang. For mange mennesker kan bare tanken få en til at tabe pusten. Tænk at skulle flytte så mange genstande så lang en vej? Og med alt det interiør, som der skal tages ekstra godt af. Det virker hurtigt uoverskueligt, men heldigvis er der hjælp at hente. I nogle tilfælde vil én flyttebil være nok. I andre kan der være tale om en lastbil. Men lige meget hvad, så har vi redskaberne til at gøre, hvad der for nogen er en stressede omgang, til en god oplevelse. Vi tager os af det hele. Fra det lille vækkeur på natbordet til et gulv-til-loft skab, som har stået det samme sted i 100 år.

Flyt billigt og ankom til dit nye hjem veludhvilet

flyttefirmaDet vigtigste er, at du forklarer os, hvad det er du gerne vil have, så vi ved hvilke genstande vi skal tage os ekstra godt af.

Bare rolig, der er ikke noget der bliver smadret, men som du godt ved, kan trafikken i Danmark være meget uforudsigelig, og derfor er det vigtigt at pakke de genstande, der har ekstra høj værdi, ekstra godt ind, før vi starter vores køretur. Det er for mange af vores kunder en fornøjelse at se, hvor seriøse vi er omkring vores arbejde, og hvor meget vi gør en dyd ud af at få dit nye hjem bragt sikkert frem.

Det er også vigtigt at nævne den gode pris de får. Vi siger ikke uden grund: “Flyt billigt nu!“. Store opgaver klarer vi også, f.eks. ved virksomhedaflytning, hvor der kan være større maskiner eller dokumenter, som skal flyttes under andre vilkår end en normal kommode. Dette gå vi ind til med stor erfaring. Denne erfaring kommer kun dig til gode.

I dag eller når som helst – flyt billigt når du har lyst

Der er jo ikke nogen dato på, hvornår du skal flytte. Det er helt op til dig. Er det om et halvt år eller mindre. Lad os bare høre hvad der passer dig bedst, og så får vi dig ført ind i kalenderen. Mange mennesker tror, at det er flere ugers papirarbejde der skal til, men ved os går det stærkt. Vi har prøvet det mange gange før, og kan hjælpe dig fra start til slut. Stil gerne alle de spørgsmål du kan – vi har oftest et svar. Hvis der er noget du synes, der virker for underligt at spørger om, så stil det alligevel. Så længe det har relevans for dig, så har det relevans for os.