Drømmer du om ferie: Lej en autocamper

I det daglige stress og jag, er tanken om en spændende ferie i nye omgivelser langt fra hverdagens rotteræs en yderst behagelig tanke – men ligesom alle andre “goder” I livet, er en velfortjent ferie ikke just en billig fornøjelse, især hvis børn, hund og svigerforældre også skal med på turen ud i det ukendte.

Alene udgifterne til at spise på restaurant 3 gange om dagen, eller betale et feriested for at tage sig af alle madudgifter, kan hurtigt udtære et sundt feriebudget, hvor velanlagt det end måtte være.

Måske er det netop derfor, at en gammel kending de seneste år har gjort sit comeback indenfor dansk “ferie-mode”. Adskillige danske familier nyder hvert år alle goderne ved at tilbringe deres ferie i en lejet autocamper, med vind i håret, toilet bagi og lille te-køkken til hyggelige aftenstunder hvor mor står og varmer lasagne ved komfuret. Lej en autocamper, og du har alle de trygge rammer man normal forbinder med en lille feriehytte, med samme mobilitet som en bil.

Hvad skal du være opmærksom på når autocamperen lejes?

Hvor ferier før fokuserede langt mere på afslapning, ønsker mange i dag at undslippe stressen fra hverdagen ved at tage ud og opleve nye ting, bo i ny omgivelser og lege turist – dette kan man selvfølgelig gøre fra et hotelværelses statiske placering, hvis man er villig til ikke at bevæge sig mere end et par kilometer fra feriestedet hver dag – men hvem gider dog det?

Ihvertfald ikke det muntre og eventyrlystne autocamper-folk!

Men hvad skal man se efter, når man vil leje en autocamper?
Der findes et utal af forskellige autocampere, i størrelser rangerende fra en lille campingvogn til autocampere på størrelse med en bybus – og det er derfor op til dig selv hvilken model der vil tjene dig og familien bedste, og til at guide jer igennem dette svære udfordrende valg, anvendes det vigtigste led I kæden, når du vil leje en autocamper: Selve udlejeren.

Du har 3 forskellige valg, når du vælger udlejenings-sted: Større “kæde”udlejere har ofte flere modeller til rådighed, mindre lokale udlejere har tit bedre personlig service, men mindre udbud – endelig er der også private, der udlejer deres autocampere, når de ikke selv bruger dem (ofte billigt!), men her gælder hverken kundeservice eller firmaklager.

Uanset hvilken form for udlejer man i sidste ende beslutter at anvende, er det vigtigt altid at tjekke vedkommende “ry” på nettet, for at sikre sig der er høj kundetilfredshed.