BPA er skabt til dig

Borgerstyret personlig assistance, er som det også antyder til dig der gerne vil have det på din måde. Den danske regering har nemmeliga forstået vigtigheden i, at det ikke er alle der kommer godt ud af det med alle, derfor er BPA noget som er bare skabt til dig. Med det menes det, at igennem BPA, er du selv i stand til at få bestemmelses ret over en hel række ting, i stedet for det bliver en mere standardiseret procedure, hvor du ikke selv bestemmer men at der er nogen der bestemmer på din vegne. Hvilket er det modsatte af hvad BPA er.

BPA giver dig muligheden

BPA giver dig muligheden for selv at vælge hvem du gerne vil have som din personlige assistance til din hverdag. Mange med psykiske eller fysiske lidelser, kan nemlig ikke få den bedste hjælp de har brug for, igennem bare en tilfældig person. I stedet for hvis du selv kan vælge, ligesom du kan igennem BPA. Igennem BPA, kan du selv ansætte lige præcist den person du syntes passer bedst til dine behov, baseret på de kvalifikationer og den personlighed de nu engang har.

BPA og dine forventninger

Dine forventninger til BPA, kan være store, for her har du altså muligheden for ikke at nøjes, du kan få hjælp af den person du syntes lever op til dine krav. BPA, giver dig vilje styrken tilbage, for det er jo det som du essentielt har brug for, den rette person som ikke alene kan hjælpe dig igennem hverdagen, de kan også være din ven igennem livet. Med BPA er der nemlig ingen loft for hvornår du ikke må få BPA længere, det kan sagtens være efter de 67år, så du kan snildt allerede nu hvile i tanken, om du skal til at påbegynde ikke alene en ansættelse men også et venskab der vare ved.